Žurnāls par finansēm 11

Kā līzinga?

● 11. 12. 2014

Pirms jūs nolemjat atjaunot savu flotes uzņēmumu vai ģimeni, tā irlaba ideja, lai salīdzinātu automašīnu finansēšanas. Vai ir faktiski vairākos veidos, kā tās var iegādāties jaunas automašīnas.

Finanšu līzings

Visbiežākās veids, kas joprojām izvēlas lielākā ...


Konsolidācijas aizdevumus

● 11. 12. 2014

Aizdevums konsolidācija ir finanšu pakalpojumi, kas šodien piedāvā daudz banku un nebanku uzņēmumiem. Tas faktiskikombinācija vairākos mazākos aizdevumu vienā lielā aizdevuma, lai samazinātu ikmēneša maksājumus.

Tātad jums būs jāmaksā mazāk nekā tad, ja jūs maksājat ...


Kā vislabāk ieguldīt naudu?

● 11. 12. 2014

Ja Jums piemīt lielāka finanšu kapitālu, tad jūs noteikti nevēlatiesreālā naudas vērtība kritusies inflācija, kas, iespējams, nebūs pārāk lielslēciens, bet pat nauda laika, nekā pašlaik ir nedaudz pasliktināt vairāk. Lai finansētulieko nezaudē savu vērtību faktiskajās, bezprocentu ...


Kā ieguldīt akcijās?

● 11. 12. 2014

Ieguldījumi akcijās irpopulārs veids, lai novērtētu savas finanses. Ieguldījumi ir saistīta ar iespēju lielu peļņu ar augstu likviditāti, bet arī proporcionāli liels risks, kas var novest pie devalvācijas ieguldītajiem līdzekļiem.

Akcijas var iegādāties vairākos veidos, ...


Kā nebanku kredītiem

● 11. 12. 2014

Viņš nodarbojas ar daudziem reizes, ja esat lietojis vairāk aizdevumu no bankas vai nebanku uzņēmumiem. Galvenokārt tas kļuva labāk vērsties pie reģistrētas bankas. Tomēr daži cilvēki diemžēl nav šo iespēju. Piemēram, nav pietiekami pierādāma ieņēmumus vai dažreiz pagātnē, ...


11 / 57
start Vorige Ende