Žurnāls par finansēm 19

Kas ir fiskālā politika

● 11. 06. 2014

Ja Jums ir interese par valsts ekonomiku, agrāk vai vēlāk jūs saskaraties ar terminu " fiskālās politikas ". Kasplatība ir jāuztraucas par to, kādi ir tās mērķi un kā tos sasniegt.

Fiskālā politika

Fiskālā politika ietekmē ekonomiku. Tā tiek īstenota ar valdību. Tas ...


Izpilde uz algām un īpašumu

● 11. 06. 2014

Izpilde irrēgs no daudziem cilvēkiem, kuri ir gotten vērā finanšu problēmas, un nav naudas, lai samaksātu savas finansiālās saistības. Arī noraizējies izpildi? Kas tas ir tieši saistīts un ko gaidīt.

Kas irizpilde

Izpilde irizpildi EIR. Viņš var darīt vairākus ...


Noteikumi par hipotēkām bez pierādījumu ienākumu

● 11. 06. 2014

Hipotekāro bez pierādījumu ienākumu, irfinanšu produkts ar nedaudz maldinoša nosaukumu. Patiešām, ja jūs domājat, ka jūs varat saņemt hipotekāro kredītu bez rakstura, ka neviens nav pārbaudījis, ka jums ir iespēja atmaksāt aizdevumu, lai jūs kļūdāties. Nevaru iedomāties banku, kas ...


Kā ieguldīt precēm

● 11. 06. 2014

Ja jūs nolemjat, ka jūs ieguldīt, jums ir vairāk iespējas, ko jūs varat ievietot savus līdzekļus. Tie ietver krājumus, obligācijas, kopfondu, nekustamo īpašumu un precēm. Saplūdusi vairākpēdējā grupa.

Kas ir preces

Preču kravas, kurā jūs varat ievietot pieejamos ...


Attiecībā uz īstermiņa aizdevumiem līdz 30 dienām

● 11. 06. 2014

Ar ilgtermiņa kredītiem šobrīd var izpildīt burtiski uz katra stūra. Bet kur lai iegūtu īstermiņa nomas? Tas irnedaudz sarežģītāk. Dažreiz, bet cilvēks nonāk situācijā, kad jums ir nepieciešams aizņemties noteiktu summu uz ļoti ilgu laiku. Tā kā īstermiņa aizdevumu 30 dienu laikā? ...


19 / 57
start Vorige Ende